ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ


Λάβετε υπόψη σας τις απατηλές ιστοσελίδες που προσφέρουν υπηρεσίες διαμονής και εγγραφής για το Συνέδριο EuGMS 2020.

1. Η Aristea Travel και η SIGNUS είναι τα μόνα γραφεία, εξουσιοδοτημένα από την EuGMS, για την κράτηση δωματίων για το συνέδριο

2. Ο μόνος τρόπος εγγραφής στο Συνέδριο είναι μέσω της ηλεκτρονικής πύλης εγγραφής της EuGMS ή απευθείας στο χώρο του Συνεδρίου από τις 7 Οκτωβρίου 2020.


ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ

Η επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου είναι η αγγλική.


ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΗ

Οι υπήκοοι της Ευρωπαϊκής Κοινότητας απαιτούν μόνο έγκυρη ταυτότητα. Για τις περισσότερες χώρες εκτός Ευρώπης, για παράδειγμα τις ΗΠΑ και τον Καναδά, αρκεί ένα έγκυρο διαβατήριο. Ορισμένες χώρες, ωστόσο, εξακολουθούν να χρειάζονται θεώρηση (Visa). Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοχή Schengen και τα απαιτούμενα έγγραφα εδώ.


Visa:

Σε περίπτωση που χρειάζεστε θεώρηση εισόδου (Visa), θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για θεώρηση Σένγκεν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε υποβάλει σχετική αίτηση πριν την αναχώρησή σας. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ελληνική πρεσβεία ή προξενείο στη χώρα σας. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο:

- Τουριστικό συμβούλιο

- Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών


ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ

Οι αιτήσεις για επιστολές πρόσκλησης για τη χορήγηση θεωρήσεων πρέπει να υποβάλλονται στην Οργανωτική Γραμματεία μετά την εγγραφή. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η επιστολή δεν μπορεί να χορηγήσει οικονομική υποστήριξη.


ΑΣΦΑΛΙΣΗ

Η Οργανωτική Γραμματεία δεν μπορεί να δεχτεί ευθύνη για ατυχήματα ή ζημιές σε συμμετέχοντες ή συνοδούς πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά το Συνέδριο. Οι συμμετέχοντες καλούνται να λάβουν τις δικές τους ρυθμίσεις όσον αφορά την ασφάλεια ταξιδίου και υγείας. Κατά την εγγραφή, ο συμμετέχων αποδέχεται αυτή τη διάταξη.


ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΣΟΔΟΥ

Τα δελτία εισόδου που δηλώνουν την κατάσταση εγγραφής θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες κατά το check-in τους στο γραφείο εγγραφής. Οι συμμετέχοντες δεν θα γίνουν δεκτοί σε καμία επιστημονική συνεδρία χωρίς το δελτίο εισόδου τους.


ΕΚΘΕΣΗ

Η έκθεση θα βρίσκεται στο διεθνές συνεδριακό κέντρο Megaron Athens.


ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ

Οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να κρατήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σιωπηλά στους χώρους όπου πραγματοποιούνται επιστημονικές συναντήσεις.


INTERNET & WI-FI

Οι υπηρεσίες Internet & Wi-Fi θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια του συνεδρίου.


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Τα πιστοποιητικά συμμετοχής θα είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος στο τέλος του συνεδρίου σε σημεία αυτοεξυπηρέτησης.


ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΕΠΙΤΟΠΟΥ

Η εγγραφής και πληρωμή στο χώρο θα είναι δυνατή μόνο μέσω μετρητών (EURO) ή πιστωτικής κάρτας (VISA, MASTERCARD, AMEX, DINERS), δεν θα γίνει δεκτή χρεωστική κάρτα με PIN.