ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Το 16ο Συνέδριο EuGMS ΑΘΗΝΑ 2020 είναι προσβάσιμο μόνο σε πιστοποιημένους επαγγελματίες υγείας, εκπροσώπους της ιατροτεχνολογικής βιομηχανίας και των ΜΜΕ και σε άλλα μέρη με ειδικό ενδιαφέρον για την Γηριατρική. Με την εγγραφή σας, επιβεβαιώνετε τη συμμετοχή σας ως εκπρόσωπο από μία από αυτές τις κατηγορίες και ότι δεν θα επιτρέψετε εν γνώσει σας την πρόσβαση στο συνέδριο σε οποιονδήποτε εκτός αυτής της κοινότητας, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών.

  • Όλες οι χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.
  • Σας ενημερώνουμε ότι τιμολόγια για την πληρωμή εγγραφής θα αποσταλούν αυτόματα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 ημερών. Ελέγξτε προσεκτικά όλα τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί.
  • * Ισχύει μόνο για τους γιατρούς που εργάζονται στην Ελλάδα
  • ** Ισχύει μόνο για συμμετέχοντες που εργάζονται σε μία από τις ακόλουθες χώρες: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Καζακστάν, Κιργισία, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Δημοκρατία της Μολδαβίας, Τατζικιστάν, Ουζμπεκιστάν.
  • Οι Προπτυχιακοί φοιτητές πρέπει να υποβάλουν στην Γραμματεία έγγραφο που βεβαιώνει την ιδιότητα του Προπτυχιακού Φοιτητή (φοιτητικό πάσο).
  • Κάθε συμμετέχων θα ερωτηθεί εάν έχει δικαίωμα συνταγογράφησης ή όχι. Η EuGMS θα παραδώσει διαφορετικά χρωματιστά δελτία εισόδου σε ιατρούς με δικαίωμα συνταγογράφησης, για να επιτρέψει στις φαρμακευτικές εταιρείες να παρέχουν το κατάλληλο υλικό κατά τη διάρκεια συζητήσεων με τους εκπροσώπους στον εκθεσιακό χώρο.
  • Η πληρωμή εγγραφής στο χώρο θα είναι δυνατή μόνο μέσω μετρητών (EURO), πιστωτικής κάρτας (VISA, MASTERCARD, AMEX, DINERS) ή χρεωστικής κάρτας με PIN.
  • Το κόστος εγγραφής των επισκεπτών περιλαμβάνουν: δελτίο εισόδου, πρόσβαση σε όλες τις συνεδρίες, περιοχές αφισών και εκθέσεις του συνεδρίου, πρόσβαση στην τελετή έναρξης και λήξης, τσάντα του συνεδρίου.
  • Η εγγραφή συνοδού μέλους περιλαμβάνει: δελτίο εισόδου, πρόσβαση στην τελετή έναρξης.
  • Η εγγραφή προσωπικού χορηγών περιλαμβάνει: δελτίο εισόδου, πρόσβαση στην περιοχή αφισών, πρόσβαση στην τελετή έναρξης.

Πατίστε στο κουμπί "Online Registration" για να μεταβείτε στην επίσημη σελίδα εγγραφής του συνεδρίου

eBADGE

Μην ξεχάσετε να εκτυπώσετε το eBadge με τον κωδικό QR (που σας αποστέλλεται με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μετά την εγγραφή σας) και να το φέρετε μαζί σας στο χώρο του συνεδρίου. Αυτό θα σας επιτρέψει να εκτυπώσετε το δελτίο εισόδου σας στα γραφεία προεγγραφής και να αποφύγετε σπατάλη χρόνου.

Σε περίπτωση απώλειας ενός δελτίου εισόδου, θα χρεώνεται διοικητική αμοιβή € 50 για την ανατύπωση του δελτίου μετά την επαλήθευση ταυτότητας (διαβατήριο, άδεια οδήγησης ή άλλο αναγνωρισμένο έγγραφο αναγνώρισης).

ΕΠΙΣΗΜΟ ΔΕΙΠΝΟ EuGMS 2020

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020 - Περισσότερες πληροφορίες σύντομα

€ 50 με Φ.Π.Α.


ΑΚΥΡΩΣΗ

Η γραπτή ειδοποίηση της ακύρωσης πρέπει να αποστέλλεται στην Οργανωτική Γραμματεία. Η πολιτική επιστροφής χρημάτων είναι:

- Ακύρωση που έλαβε στις 24 Ιουλίου 2020 ή πριν: επιστροφή του τέλους εγγραφής μείον διοικητικό τέλος € 50,00

- Ακύρωση που έγινε μετά τις 24 Ιουλίου 2020: καμία επιστροφή χρημάτων

Όλες οι επιστροφές θα εξοφληθούν μετά από το Συνέδριο.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ EuGMS 2020

Η EuGMS θα προσφέρει ταξιδιωτική επιχορήγηση 250 ευρώ στους συγγραφείς των καλύτερων περιλήψεων:

- 30 επιχορηγήσεις ταξιδιού για 30 καλύτερες περιλήψεις

- 30 ταξιδιωτικές επιχορηγήσεις για 30 καλύτερες περιλήψεις για συγγραφείς από τις ακόλουθες χώρες: Αλβανία, Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Καζακστάν, Κιργιστάν, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Δημοκρατία της Μολδαβίας, Τατζικιστάν, Τουρκμενιστάν, Ουκρανία, Ουζμπεκιστάν.

Δεν απαιτείται αίτηση. Τον Ιούλιο του 2020, οι νικητές θα λάβουν επιστολή επιβεβαίωσης.

Οι χορηγίες θα διανεμηθούν κατά τη διάρκεια του συνεδρίου μετά την παρουσίαση των αφισών, οι νικητές θα ενημερωθούν και θα δώσουν τα στοιχεία τους στο EuGMS Community Booth για να λάβουν την επιχορήγηση.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΟΜΑΔΩΝ

Ομαδικές εγγραφές μπορούν να πραγματοποιηθούν με ελάχιστο αριθμό 10 ατόμων /ομάδα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την κ. Francesca Mannella: eugms.registrations (at) aristea.com

ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Για κάθε αλλαγή ονόματος που έχει ληφθεί μετά τις 20 Αυγούστου 2020 θα εφαρμοστεί μια πληρωμή ύψους 50,00 Ευρώ (με ΦΠΑ).

Για να αλλάξετε ένα όνομα, ο συμμετέχων πρέπει να υποβάλει γραπτή εξουσιοδότηση και να επισυνάψει αντίγραφο ενός εγγράφου ταυτότητας. Όσον αφορά τις ομάδες, ο Χορηγός ή ο Διαχειριστής πρέπει να συμπληρώσουν μια νέα φόρμα εγγραφής για κάθε αλλαγή ονόματος.

ΑΠΟΔΟΧΗ ΧΡΗΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η συμμετοχή στο Συνέδριο EuGMS 2020 αποτελεί σύμφωνη γνώμη για τη χρήση φωτογραφίας ή βίντεο. Η συγκατάθεση των εικόνων παραχωρείται επίσης για χρήση από την EuGMS σε οποιοδήποτε τύπο μέσων, συμπεριλαμβανομένων ιστότοπων, κοινωνικού δικτύου και έντυπων δημοσιεύσεων, χωρίς αποζημίωση ή ανταμοιβή.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ένας αυξανόμενος απατηλών ιστοτόπων και εταιρειών προσποιούνται ότι είναι η EuGMS ή εταίροι της EuGMS, προσφέρουν εγγραφές, κρατήσεις ξενοδοχείων και άλλες υπηρεσίες για το επερχόμενο Συνέδριο EuGMS.

Αυτές οι ιστοσελίδες και εταιρείες δεν είναι προμηθευτές της EuGMS, δεν συνδέονται με την EuGMS με οποιονδήποτε τρόπο και χρησιμοποιούν δεδομένα που δεν έχουν παρασχεθεί από την EuGMS ούτε από κανέναν από τους συνεργάτες μας.

Εάν επικοινωνήσετε με κάποιον τέτοιο οργανισμό ή έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη νομιμοποίησή τους, επικοινωνήστε με το eugms.registrations@aristea.com.

www.eugms.org/2020 είναι ο μόνος επίσημος δικτυακός τόπος του Συνεδρίου EuGMS

Οι μόνες αξιόπιστες πηγές σχετικά με το Συνέδριο είναι:

Η Aristea International, ο επίσημος συνεργάτης μας (PCO), για εγγραφές και γενικές πληροφορίες - eugms.registrations@aristea.com, eugms@aristea.com

SIGNUS, για διαμονές σε συνεργαζόμενα ξενοδοχεία - congress@signus.gr

Η EuGMS δεν αποδέχεται καμία ευθύνη για κρατήσεις που πραγματοποιούνται μέσω ανεπίσημων ιστοτόπων / οργανισμών ή για τυχόν απώλεια χρημάτων ως αποτέλεσμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή, επικοινωνήστε με:

eugms.registrations@aristea.com